вторник, 14 февраля 2012 г.

«САМОПОМІЧ» відкриває Центри спілкування у районах міста


У нашій бібліотеці відбулось відкриття центру спілкування для пенсіонерів. Центр функціонуватиме щочетверга з 15.00 до 17.00. Робота центру розпочалася із презентації можливостей для старших людей. Також для пенсіонерів буде можливість отримати багато цікавої та корисної інформації. Людям будуть запропоновані фільми для перегляду. Також вони зможуть поспілкуватися з юристами, психологами, соціальними працівниками. Для старших людей будуть проводити вечори відпочинку, до організації яких вони також зможуть долучатись.
 «Ми хочемо урізноманітнити життя старших людей, показати, що навіть у старшому віці можна цікаво та весело проводити час. У центрі спілкування вони відчувають себе потрібними. Додаткові центри спілкування створюються виключно для зручності мешканців. Більшості людей, які є нашими відвідувачами, важко ходити, тому ми створили аналогічні осередки у різних районах Львова, щоб бути ближчими до них», – говорить Людмила Гришко, керівник відділу роботи з літніми людьми об’єднання САМОПОМІЧ.
 «Соціально активні та здорові пенсіонери – гордість нашого міста. Ми впроваджуємо кращі практики спілкування, дозвілля та обміну досвідом між старшими людьми, адже саме пенсіонери допомагають зберігати традиції та передавати їх через покоління»,  – розповіла керівник «САМОПОМОЧІ» Наталя Міхнова.
 Координатор центру спілкування по вулиці Миколайчука, 1 – Надія Середа, 067-41-97-339

Комментариев нет:

Отправить комментарий